Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Prince Of Persia The Sands Of Time (PC) (Κωδικός μόνο)

Τιμή: 9,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 16095

Ανάμεσα στις καυτές άμμους της αρχαίας Περσίας κυκλοφορεί ένας θρύλος. Ένας θρύλος από την εποχή που κυριαρχούσε ο πόλεμος και το αίμα σε αυτή τη χώρα.
Είναι η εποχή που ένας νεαρός Πρίγκιπας ανακαλύπτει ένα μαγικό μαχαίρι. Παρασυρόμενος από τις σκοτεινές του δυνάμεις, ο Πρίγκιπας καταλήγει στο να απελευθερώσει άθελά του σκοτεινούς δαίμονες απ’ άκρη σ’ άκρη στο απέραντο βασίλειο του πατέρα του.
Βοηθούμενος από μια νεαρή και ελκυστική Πριγκίπισσα, και τις τρομερές δυνάμεις των Sands Of Time, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους εφιάλτες που απελευθέρωσε στην χώρα του και να δώσει ένα τέλος στην καταστροφή.
Απίστευτα ακροβατικά σε ιλιγγιώδη ύψη και θεαματικές σκηνές μάχης σας περιμένουν σ’ έναν μυθικό τόπο μαγείας.
Εκπληκτικά τοπία και εντυπωσιακά χτίσματα.
Πολλά μυστικά περιμένουν να τα ανακαλύψετε, έχοντας πάντα στο πλευρό σας το εκπληκτικό μαχαίρι που έχει τη δύναμη να σταματάει το χρόνο ή να τον γυρίζει πίσω…

Απαιτήσεις: Requirements: Windows 98 SE / Me / 2000 / XP, Pentium® III 800 MHz or faster / AMD Athlon 800 MHz or faster, 256 MB RAM or greater recommended, GeForce III or higher (Excluding GeForce IV MX.) DirectX 9.0a (included on CD), 1.5 GB minimum hard drive space, 16X or better CD-ROM, Windows compatible mouse (with wheel) / keyboard required.

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 12+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες