Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Conflict: Desert Storm (PC) (Κωδικός μ΄όνο)

Τιμή: 4,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 31195

Βρισκόμαστε στον πόλεμο του κόλπου και το έτος είναι 1991. Η ομάδα σας βρίσκεται 300 χιλιόμετρα πίσω από τις γραμμές του εχθρού…

Η αποστολή σας είναι να εντοπίσετε και να καταστρέψετε τα χημικά όπλα, υπερόπλα και πυραυλικά συστήματα που κατέχει ο εχθρός και τέλος, να «ξεκάνετε» τα απομεινάρια της κυβέρνησης στο Κουβέιτ.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε δέκα αποστολές πριν ηγηθείτε της τελικής επίθεσης στο Κουβέιτ, και να προλάβετε να σταματήσετε μια τρομερή οικολογική καταστροφή από τα φλεγόμενα διυλιστήρια.

Ξεγελάστε τους «έξυπνους» εχθρούς σας με νέες τακτικές και χρησιμοποιήστε του κάθε αναντικατάστατου άνδρα της ομάδας σας.

Τα γραφικά και ο προσεγμένος ήχος σας βάζουν περισσότερο από ποτέ στην καρδιά της μάχης, όπου σφαίρες σφυρίζουν δίπλα στο κεφάλι σας και ο θάνατος καραδοκεί σε κάθε σας βήμα…

Απαιτήσεις: Minimum System Requirements - Windows 98/98SE/XP, 1 GHz Intel Pentium 4, 128 MB RAM, Video card Nvidea GeForce 4 or equivalent, DirectX compatible sound card, 1.4 GB hard disk, 8x CD-ROM drive.

Παίκτες: Multiplayer

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 16+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες