Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PRO EVOLUTION SOCCER 2010 (PSP)

από 5 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 9,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 537896

[Απαραίτητη εισαγωγική παράγραφος για τους νέους της παρέας· όσοι είναι ήδη κολλημένοι μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω] Το Pro Evolution Soccer αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια του είδους των sport παγκοσμίως και το μεγαλύτερο παιχνίδι (κάθε είδους) στην Ελλάδα. Αποτελεί (ίσως) τον πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιρικό εξομοιωτή αφού προσφέρει στους παίκτες δεκάδες επιλογές τόσο από άποψη τακτικών όσο και μέσα στο γήπεδο δίνοντάς τους την ελευθερία να παίξουν το παιχνίδι τους όπως αρκιβώς επιθυμούν.


Ξεκινώντας με το αναγκαίο προσκύνημα και αφού η βασική οθόνη του παιχνιδιου φορτώσει στις οθόνες σας, θα δείτε στο μενού τα γνωστά modes Εχhibition (απλό ματς), UEFA Champions League (...), Master League (συνεχόμενα πρωταθλήματα με στοιχεία μάνατζμεντ), Become A Legend (δημιουργία και εξέλιξη του δικού σας παίκτη), League Cup (κύπελλο), Online και Training καθώς και το ολοκαίνουργιο Europa League που αποτελεί την ψηφιακή έκδοση της νέας διασυλλογικής διοργάνωσης που πήρε τη θέση του UEFA Cup.

Στη διάθεσή σας έχετε ολόκληρα τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας με κάθε μία από τις επίσημες ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτά, το πρωτάθλημα της Ισπανίας με 12 επίσημες ομάδες (Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Deportivo La Coruña, Espanyol, Mallorca, Racing Santander, Real Madrid, Real Valladolid, Sevilla, Valencia, Villarreal) και αντίγραφα των υπολοίπων και το Αγγλικό πρωτάθλημα με τις Manchester United και Liverpool να αποτελούν τις μόνες δύο επίσημες ομάδες.

Επιπλέον, θα βρείτε περισσότερες από 40 επίσημες ομάδες διαφόρων πρωταθλημάτων μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και για πρώτη φορά και ο (μ)ΠΑΟΚ ενώ σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχετε να επιλέξετε ανάμεσα από περισσότερες από 70 ομάδες μέσα στις οποίες βρίσκονται όλες οι πρωταγωνίστριες χώρες κάθε ηπείρου. Τώρα, όσοι διακαώς επιθυμούσαν να παίξουν με κάποιο μικροσκοπικό νησί-κράτος του παγκόσμιου χάρτη που τους έχει μπεί στο μάτι θα απογοητευτούν.

Περνώντας στο κομμάτι των τακτικών επιλογών θα ξεκινήσουμε με μια αναφορά στην προσθήκη του Assisted Settings. Οι ρυθμίσεις αυτές σας επιτρέπουν να καθορίσετε αν και ποιό κομμάτι του παιχνιδιού θα τροποποιείται αυτόματα από το ίδιο το σύστημα. Μερικές από τις ρυθμίσεις που έχετε τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε αφορούν τη βασική ενδεκάδα παικτών, την πραγματοποίηση αλλαγών και τη διαμόρωση τακτικών και μπορείτε να ενεργοποιείτε όποια επιθμείτε ανάλογα με την εμπειρία ή τη διάθεσή σας.

Πέρα από προσθήκες όπως η παραπάνω, σημαντικές είναι και οι ποικίλες διαφοροποιήσεις που συναντάμε. Μία από αυτές έχει να κάνει με τις ειδικές ικανότητες και τις ιδιαιτερότητες των παικτών τις οποίες μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στα στοιχεία τους. Αυτές, βέβαια, υπήρχαν και σε προηγούμενους τίτλους όμως αυτή τη φορά, σας δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε όποιες από αυτές επιθμείτε για να αποτρέψετε π.χ. έναν αμυντικό από το να προωθείται με κάθε ευκαιρία και να αφήνει κενή τη θέση του.

Η μεγαλύτερη όμως από τις αλλαγές που θα βρείτε σε αυτόν τον τομέα ακούει στο όνομα Team Style, ένα μενού με διάφορες επιλογές τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με έναν δείκτη από το 1 έως το 100 αλλάζοντας αντίστοιχα τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται ή αμύνεται η ομάδα σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε, για παράδειγμα, να διαμορφώσετε τη συχνότητα και το βαθμό με τον οποίο οι παίκτες σας αλλάζουν θέση, ασκούν πίεση, αλληλουποστηρίζονται ή το πόσο συμπαγές είναι το παιχνίδι τους.

Και τώρα στο ζουμί... στον αγωνιστικό χώρο τα δεδομένα έχουν αλλάξει, εν μέρει, και όσο κι αν κάποιοι διαμαρτυρηθούν είναι καιρός να καταλάβουν πως δεν γίνεται κάθε χρόνο να παίζουμε το ίδιο παιχνίδι με πιο όμορφο χορτάρι. Στην αλλαγή, λοιπόν, αυτή συντελεί αρχικά το νέο σύστημα κίνησης των παικτών σε 360 μοίρες που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν καλύτερο έλεγχο και περισσότερη ελευθερία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την οποιαδήποτε μανούβρα με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ.

Παράλληλα, το επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης των ελεγχόμενων από την CPU ποδοσφαιριστών παρουσιάζεται βελτιωμένο αφού επιτρέπει την καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στους αμυντικούς και τους μέσους μιας ομάδας, εκμηδενίζοντας έτσι τα φτηνά γκολ. Η αμυντική λειτουργία των ομάδων είναι γενικά καλύτερη και δεν θα δείτε πλέον, στον ίδιο βαθμό, τους αμυντικούς να κινούνται σαν χαμένοι αν και οι καλύτεροι παίκτες, όπως ο κοντός με τη γραβάτα και ο ποπ σταρ του εξωφύλλου έχουν και πάλι σημαντικό πλεονέκτημα.

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις αφορούν τα μενού του παιχνιδιού που είναι πιο όμορφα σχεδιασμένα καθώς και τα γραφικά του που δείχνουν πιο ρεαλιστικά και λεπτομερή από ποτέ όμως όλες οι αισθητικές βελτιώσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι ότι η λατρεία που ακούει στο όνομα Pro Evolution Soccer επέστρεψε και φέρει ποικίλες ενισχύσεις και προσθήκες που μόνο καλό μπορούν νε προσφέρουν. Προετοιμαστείτε λοιπόν για το γνωστό κάψιμο μέχρι τελικής πτώσεως... ξέρετε, αυτό που σας κρατά κλεισμένους στο σπίτι για μέρες.

Rating: 3+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες