Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PES 2012 : Pro Evolution Soccer - ΕΛΛΗΝΙΚΟ (PS3)

από 80 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 4,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6025531

Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2012 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.

Παράλληλα ο ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα σε όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανώσουμε το PES LEAGUE 2012 για PlayStation . Ο κωδικός συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο στο Ελληνικό Pro Evolution Soccer. Τις προσέχεις ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το PES LEAGUE 2012 !
PES 2012 με δεκάδες αλλαγές και καινοτομίες που αλλάζουν τελείως το Gameplay του παιχνιδιού. Τέτοιο άλμα δεν έχουμε δει σε κανενα ποδοσφαιρικό εξομοιωτή από το PES6!
>Ελληνική εκφώνηση, ελληνικό in-game κείμενο, UEFA EUROPE LEAGUE! & COPA LIBERADORES ( θα περιέχει όλες τις επίσημες ομάδες, τα γήπεδα και τους παίκτες τους!)
> Ελληνικές ομάδες:ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
>Γραφικά: Νέα μοντέλα, animations, κινήσεις, σκιές, φυσική στις συγκρούσεις των σωμάτων και εκφράσεις προσώπου.
>Υποστήριξη: Οι συμπαίκτες σου σε υποστηρίζουν στην επίθεση.
>Διαγώνια Σποιντ : Οι συμπαίκτες δεν τρέχουν μόνο στην ευθεία αλλά επιλέγουν την καλύτερη διαδρομή για να βρεθούν στην σωστή θέση.
>Ψέυτικες Έφοδοι: οι συμπαίκτες σου εκτελούν προσποιητές εφόδους.
>Ζωνική άμυνα: Η γραμμή της άμυνας και το κέντρο συνεργάζονται και συμμετέχουν στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας.
>Κινήσεις στο νεκρό χρόνο: Στις στημένες φάσεις μπορούμε να πάρουμε άλλο παίκτη άπο τον εκτελεστή.
>Και πολλά άλλα: Έλεγχος συμπαικτών, Challenges προπόνησης,Υποβοήθεια στις πάσες,Νέο σύστημα πέναλτι,νέος ευκολότερος χειρισμός στην άμυνα και στις ντρίμπλες

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες