Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The Last Of Us - Part 1 Remake - (Ελληνικοί υπότιτλοι και μεταγλώττιση (PS5)

Τιμή: 54,80€52,80€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6098347

The Last Of Us - Part 1(Ελληνικοί υπότιτλοι και μεταγλώττιση (PS5)

Ζήστε τη συναισθηματική αφήγηση και τους αξέχαστους χαρακτήρες στο The Last of Us™, που έχει κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία Game of the Year, τώρα πλήρως ανασχεδιασμένο από την αρχή για την κονσόλα PlayStation®5. Περιλαμβάνει την πλήρη single-player ιστορία The Last of Us και το διάσημο prequel chapter, Left Behind, το οποίο εξερευνά τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή της Ellie και της καλύτερης φίλης της Riley για πάντα.
 • Βελτιωμένα γραφικά: Πλήρως ανασχεδιασμένο χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογική ισχύ της Naughty Dog στο PS5™ της για τη βελτίωση κάθε οπτικής λεπτομέρειας.
• Γρήγορη φόρτωση: Οι χρόνοι φόρτωσης είναι σχεδόν άμεσοι χάρη στον SSD της κονσόλας PS5.
Haptic Feedback: Το ασύρματο χειριστήριο DualSense™ υποστηρίζει haptic feedback για κάθε όπλο και εφέ περιβάλλοντος , όπως η αίσθηση της βροχής.
• Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης: Αισθανθείτε τη δυναμική αντίσταση στις σκανδάλες του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™ σε όλα τα εμβληματικά όπλα The Last of Us, συμπεριλαμβανομένου του περίστροφου του Joel και του τόξου της Ellie.
• 3D Ήχος: Η προσφάτως αναβαθμισμένη μηχανή ήχου της Naughty Dog αξιοποιεί το Tempest 3D AudioTech για να προσφέρει πλουσιότερα ηχητικά τοπία μέσω συμβατών στερεοφωνικών ακουστικών (αναλογικά ή USB) ή ηχείων τηλεόρασης.





Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες