ADLER KNIFE SHARPENER
Η ποσότητα και ο τύπος εξοπλισμού που αγοράζουμε για εξοπλισμό κουζίνας εξαρτάται συνήθως από τις γαστρονομικές μας δεξιότητες, τον διαθέσιμο χώρο για την αποθήκευση και τις προσωπικές προτιμήσεις τους. Ωστόσο, ο καθένας μας χρησιμοποιεί μαχαίρια στην κουζίνα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια από τις βασικές συσκευές κουζίνας που υπάρχουν στο σπίτι μας πρέπει να είναι η ξύστρα ADLER AD 4489. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να ακονίσουμε κάθε μαχαίρι και να επεκτείνουμε τη ζωή του.
Ένα κοφτερό μαχαίρι είναι ασφαλέστερο για εμάς!
Ο χρυσός κανόνας λέει ότι το κόψιμο με ένα κοφτερό μαχαίρι δεν είναι μόνο πιο βολικό, πιο γρήγορο, αλλά και ασφαλέστερο. Εξαλείφουμε τον κίνδυνο ολίσθησης και απομάκρυνσης του μαχαιριού από το προϊόν που θα κοπεί, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα δάχτυλά μας και τους πάγκους κουζίνας. Δυστυχώς, ακόμη και το υψηλότερο ποιοτικό μαχαίρι θα γίνει αμβλύ κάποια μέρα, αλλά έχοντας το σωστό ξύστρα, μπορούμε να το διορθώσουμε. Ένα ξύστρα μαχαιριού είναι ένας απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι όπου οι κάτοικοί του θέλουν να πειραματιστούν στην κουζίνα. Το προϊόν μας θα εξασφαλίσει γρήγορη και βολική ακόνισμα κάθε μαχαιριού. Επιπλέον, το προτεινόμενο μοντέλο είναι ένα διφασικό ξύστρα που επιτρέπει πραγματικά βαθιά ακρίβεια. Το πρώτο αυλάκι χρησιμοποιείται για να ακονίσει το άκρο και να επισκευάσει τυχόν ατέλειες και ζημιές στην επιφάνεια του μαχαιριού. Η δεύτερη σχισμή είναι για την κοπή και λείανση της λεπίδας.
Υψηλής ποιότητας κατασκευή
Στα πιο δημοφιλή συστήματα χειροκίνητης ακονίσματος, αρκεί να τραβήξετε το μαχαίρι μέσω της επιλεγμένης υποδοχής. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την πρόσβαση σε μια πηγή ενέργειας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η δύναμη των μυών μας. Η συχνότητα ακονίσματος των μαχαιριών εξαρτάται από το πόσο συχνά και τι είδους προϊόντα τα χρησιμοποιούμε. Η ακρίβεια σε διάφορα βήματα εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η ξύστρα που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά και ανθεκτικά υλικά. Το αυλάκι στίλβωσης είναι γεμάτο με κεραμικά και το προ-ξύστρα είναι κατασκευασμένο από καρβίδιο. Αυτά τα υλικά είναι τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Χάρη σε αυτούς, έχουμε μια απότομη, άνιση επιφάνεια. Αυτός ο τύπος ξύστρας μαχαιριού συνιστάται σε όλους τους οπαδούς μαγειρικής που αναζητούν έναν γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό τρόπο φροντίδας των μαχαιριών στο σπίτι.
Πρακτικό διφασικό ξύστρα μαχαιριού, τόσο για μαχαίρια ακονίσματος όσο και για στίλβωση. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό, δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο ξύστρα - χρειάζεστε μόνο ένα με 2 λειτουργίες. Με το ξύστρα AD 4489 θα έχετε εξαιρετικά κοφτερά μαχαίρια, κάνοντας ευκολότερη την εργασία στην κουζίνα.
2-φάσεις ακονίσματος μαχαιριού
Λεπτή κεραμική ξύστρα για στίλβωση
Χονδροειδές ξύστρα καρβιδίου για προ-ακόνισμα