Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS4 TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES MUTANTS UNLEASED

Τιμή: 39,99€

18/10/2024
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6132875

Καλώς ήρθατε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου βασιλεύει η καλύτερη πίτσα και το χάος μεταξύ ανθρώπων και μεταλλαγμένων. Είναι στο χέρι των αδελφών Χελωνών να αποκαταστήσουν την ειρήνη στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed! 
Οι νέοι μεταλλαγμένοι (ή όπως τους ονόμασαν οι Χελώνες, Mewbies) τα καταφέρνουν μια χαρά για να γίνουν αποδεκτοί από τους πολίτες. Όμως όλα άλλαξαν όταν κάποιοι μεταλλαγμένοι άρχισαν να προκαλούν χάος. Από τον υπόνομο μέχρι τους ουρανοξύστες, καμία γωνιά δεν είναι ασφαλής από το χάος που ξεχειλίζει στην πόλη. Η εταιρεία TCRI έχει γράψει τα πάντα.
Τώρα, είναι στο χέρι των ατρόμητων τεσσάρων να απελευθερώσουν τις μοναδικές ικανότητές τους ως νίντζα και να σταματήσουν την τρέλα πριν η σχέση ανθρώπων-μεταλλαγμένων για την οποία δούλεψαν πάει περίπατο. Χρησιμοποιήστε την αδρεναλίνη που κυλάει στις φλέβες σας για να σώσετε την πόλη και να επιστρατεύσετε τη βοήθεια της April και του Splinter. 
Είτε είστε έμπειρος δάσκαλος του ninjutsu είτε ένας ninja σε εκπαίδευση, μπορείτε να τα καταφέρετε σε αυτό το νέο γεμάτο δράση παιχνίδι πάλης παίζοντας μόνοι σας ή σε τοπικό co-op mode. Τοποθετημένο στο σύμπαν του Mutant Mayhem, είναι γεμάτο δράση, χιούμορ και νοσταλγία.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες