Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Assassin's Creed: Shadows Special Edition (PS5)

Τιμή: 79,99€69,75€

15/11/2024
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6132939

Μπόνους προπαραγγελίας:
Thrown to the Dogs - πρόσθετη αποστολή στο παιχνίδι.

Το Assassin's Creed Shadows - Special Edition περιλαμβάνει:
Assassin's Creed Shadows - παιχνίδι.
Sekiryu Character Pack - πρόσθετο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Ζήστε μια επική ιστορία δράσης-περιπέτειας στη φεουδαρχική Ιαπωνία! Γίνετε ένας θανάσιμος δολοφόνος shinobi και ένας ισχυρός θρυλικός σαμουράι καθώς εξερευνάτε έναν όμορφο ανοιχτό κόσμο σε μια εποχή χάους. Μπείτε στους ρόλους δύο εξαιρετικών ηρώων καθώς ανακαλύπτετε το κοινό τους πεπρωμένο και ξεκινάτε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία.

ξερευνήστε τον συναρπαστικό ανοιχτό κόσμο της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, από εντυπωσιακά κάστρα και πολυσύχναστα λιμάνια μέχρι ήσυχα ιερά και κατεστραμμένα από τον πόλεμο τοπία. Ξεκινήστε περιπέτειες σε απρόβλεπτο καιρό, μεταβαλλόμενες εποχές και δυναμικά περιβάλλοντα.

Μεταμορφωθείτε σε Naoe, έναν δολοφόνο shinobi, και Yasuke, έναν θρυλικό σαμουράι - μάθετε για τις συναρπαστικές ιστορίες τους και κατακτήστε τα συμπληρωματικά στυλ παιχνιδιού τους. Χρησιμοποιήστε stealth για να αποφύγετε τον εντοπισμό και ευκινησία για να μπερδέψετε τους εχθρούς σας ενώ βρίσκεστε στο ρόλο του Naoe. Χτυπήστε τους αντιπάλους σας με θανατηφόρα ακρίβεια και δύναμη καθώς προχωράτε με τον Yasuke. Ξεκλειδώστε νέες δεξιότητες, εξοπλισμό και πρόοδο ξεχωριστά για κάθε χαρακτήρα.

Μετατρέψτε τις πληροφορίες σε όπλο σας καθώς εξερευνάτε τον κόσμο και χτίζετε το δικό σας δίκτυο κατασκόπων που θα είναι τα μάτια και τα αυτιά σας σε διαφορετικές τοποθεσίες για να βρείτε τον επόμενο στόχο σας. Επιστρατεύστε νέους συμμάχους με μοναδικές ικανότητες για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας σε όλη την περιπέτεια.

Δημιουργήστε ένα πλήρως προσαρμόσιμο καταφύγιο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ένα μέρος για να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας, να δημιουργήσετε νέο εξοπλισμό, να αλληλεπιδράσετε με βασικούς χαρακτήρες και να αλλάξετε την εμφάνισή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες