Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

FLINTLOCK : THE SIEGE OF DAWN (Xbox Series X)

Τιμή: 45,90€

18/07/2024
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6133922

Γίνετε μέλος της τελευταίας στάσης της ανθρωπότητας καθώς Θεοί και όπλα συγκρούονται σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια ανοιχτού κόσμου με δράση RPG.

Η Πόρτα προς το Great Below έχει ανοίξει, απελευθερώνοντας τους Θεούς και τους στρατούς των Νεκρών τους. Τα εδάφη του Κιάν είναι πολιορκημένα και έφτασε ο καιρός ο στρατός του Συνασπισμού να αντεπιτεθεί. Αγκαλιάστε την εκδίκηση, το μπαρούτι και τη μαγεία και ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι για να νικήσετε τους Θεούς, να ξαναπάρετε τον κόσμο και να κλείσετε την Πόρτα.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Παίξτε ως Nor Vanek, ένα επίλεκτο μέλος του στρατού Coalition, συνοδευόμενο από τον μυστηριώδη Enki που μοιάζει με αλεπού καθώς ταξιδεύουν στην πόλη Dawn μέσα από επικίνδυνα δάση βουνά και χωριά, αντιμετωπίζοντας τον στρατό των Νεκρών σε κάθε στροφή.

Γίνε θεοκτόνος. Κατακτήστε ένα προκλητικό αλλά ανταποδοτικό σύστημα μάχης που συνδυάζει το τσεκούρι, το όπλο και τη μαγεία. Αποκτήστε ισχυρούς συνδυασμούς και αγκαλιάστε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε συνάντηση.

Εξερευνήστε έναν επικίνδυνο ανοιχτό κόσμο και ενώστε την ομάδα των ειδικών του Συνασπισμού σε εκρηκτικά και όπλα για να δανείσουν τις δεξιότητές τους στην τελευταία πολιορκία κατά των θεών.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες