Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Keychron M6 Wireless Mouse (M6-A1)

Τιμή: 55,99€

30/09/2024
Προπαραγγελία (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας. *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6135750

Το Keychron M6 διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στο εξαιρετικά εργονομικό, ελαφρύ σώμα του. Με πάνω από δέκα προσαρμόσιμα κουμπιά και ενεργοποιημένη ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz & Bluetooth 5.1, προσφέρει την καλύτερη απόδοση για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας ιδανική για κάθε σενάριο! Λειτουργία διπλής κύλισης Εξοπλισμένος με δύο λειτουργίες κύλισης, ο επάνω τροχός προσφέρει άνετη εναλλαγή μεταξύ του τυπικού μεσαίου και του άπειρου τροχού κύλισης μέσω του επάνω κουμπιού, παρέχοντάς σας ευέλικτες επιλογές κύλισης ακριβώς στις επιλογές σας. Αυτή η ευελιξία ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας σε διάφορα σενάρια.

  • Τυπικός τροχός αφής. Στην τυπική λειτουργία μεσαίου τροχού, πραγματοποιήστε κύλιση με υψηλή ακρίβεια σε κάθε εγκοπή για εργασίες όπως ανάλυση δεδομένων, ανάγνωση αναρτήσεων, μεγέθυνση / σμίκρυνση του χάρτη παιχνιδιών σας και ούτω καθεξής.
  • Άπειρος τροχός - Χωρίς τριβή. Ενώ αλλάζετε στον άπειρο τροχό κύλισης, αισθάνεται ήσυχο, ομαλό και εξαιρετικά γρήγορο, σαν να μην υπήρχε τριβή, πιο εφαρμόσιμο όταν περιηγείστε σε μεγάλες σελίδες ή ροές ειδοποιήσεων ή οποιεσδήποτε κουραστικές πληροφορίες.
Τροχός αντίχειρα Ο τροχός κύλισης με τον αντίχειρα, που βρίσκεται σε βολική θέση στο πλάι, χρησιμεύει επίσης ως οριζόντιος κύλισης, παρέχοντας έναν εύκολο τρόπο να περάσετε από μεγάλα υπολογιστικά φύλλα στο Excel ή να τρίψετε βίντεο κλιπ. Κλίση Τροχού Εκτός από την τυπική κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω, ο μεσαίος τροχός προσφέρει δύο πρόσθετες διαστάσεις πλοήγησης—γείρτε τον προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για ακριβή οριζόντια κύλιση με κλικ για κλικ. Ένας από τους ισχυρότερους αισθητήρες ποντικιού Το M6 διαθέτει το ισχυρότερο, πιο ανταγωνιστικό τσιπ αισθητήρα ποντικιού PixArt 3395, με έως και 26.000 DPI, έως 650 IPS και ασύγκριτη ακρίβεια λαβής. Είτε για δουλειά είτε για παιχνίδια, προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία. Σταθερό και εξαιρετικά χαμηλό Latency Response 2,4 GHz και Bluetooth 5,1 Με συχνότητα αιχμής 2,4 GHz ασύρματη συνδεσιμότητα, το M6 σας προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και γρήγορη απόκριση για παιχνίδια και το γραφείο. Προσφέρει επίσης μια σταθερή σύνδεση Bluetooth 5.1 για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στην ασύρματη συνδεσιμότητα σας. Κορυφαία απόδοση για κάθε σενάριο Ακριβείς αισθητήρες, ασύρματη συνδεσιμότητα εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης και υψηλό ποσοστό ψηφοφορίας σάς προσφέρουν την καλύτερη απόδοση τόσο για το γραφείο, όσο και για παιχνίδια ή ακόμα και εν κινήσει. Ο απόλυτος εργονομικός σχεδιασμός Ο εργονομικός σχεδιασμός του M6, με έντονη καμπύλη στο επάνω μέρος και στήριγμα αντίχειρα στο πλάι, προσαρμόζεται περισσότερο στο περίγραμμα της παλάμης σας, εξασφαλίζοντας άνετο κράτημα για παρατεταμένες περιόδους. Ελαφρύ στα 78 γρ Προσφέρει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ελαφρότητας και ευελιξίας για να κρατάτε στο χέρι σας για εκτεταμένη χρήση. Περισσότερο customization στο The Keychron Engine Το λογισμικό Keychron Engine σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερη εξατομίκευση, να τροποποιείτε πλήκτρα, να ορίζετε συντομεύσεις, ακόμη και τις αποκλειστικές μακροεντολές σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε επαγγελματικές ρυθμίσεις για το LOD, τον ρυθμό ανανέωσης, το DPI κ.λπ. Προσαρμογή χωρίς λογισμικό Γρήγορη εναλλαγή 3 συσκευών Bluetooth από το κάτω κουμπί για μια απρόσκοπτη εμπειρία ροής εργασίας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα ποσοστά DPI και ανανέωσης χωρίς απαίτηση εγκατάστασης λογισμικού. In the box
  • 1x Mouse
Cable & Adapter
  • 1x Type-C to Type-C Cable
  • 1x Type-A to Type-C Adapter
  • 1x Extension Adapter For Receiver
Receivers
  • 1x Type-C 2.4 GHz Receiver
  • 1x Type-A 2.4 GHz Receiver

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες