Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Razer DEATHADDER V3 HYPERSPEED - 55g Ultralight Wireless Gaming Mouse - 100h Battery - 26K DPI

Τιμή: 119,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6135765

FOR THE PRO Ο GOAT των Mouse των esports επιστρέφει σε πραγματικά νικηφόρο σχήμα. Χαιρετίστε το Razer DeathAdder V3 HyperSpeed. Από την εξαιρετικά ελαφριά εργονομία του μέχρι την κορυφαία ασύρματη απόκριση, κυνηγήστε τη δόξα με ένα Gaming Mouse που αποτελεί τη νικητήρια επιλογή για τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  Βελτιωμένος χειρισμός. Βελτιωμένη άνεση. Το σχήμα του ποντικιού έχει βελτιστοποιηθεί με τη βοήθεια κορυφαίων επαγγελματιών των esports για να προσφέρει το πιο φυσικό κράτημα, επικαλυμμένο με φινίρισμα λείας αφής για μεγαλύτερη αίσθηση - μια λεπτομέρεια που αγαπήθηκε πολύ από την κοινότητα. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 55 G Μηδενικό dead weight. Μέγιστος έλεγχος. Αποκτήστε τον τέλειο συνδυασμό ταχύτητας και ελέγχου με ένα από τα ελαφρύτερα ποντίκια esports που έχει δοκιμαστεί και επικυρωθεί από επαγγελματίες. Πραγματοποιήστε κινήσεις με ακρίβεια χάρη σε έναν σχεδιασμό με συγκεντρωμένη μάζα που έχει βελτιστοποιηθεί για ισορροπία. ΟΠΤΙΚOΣ ΑΙΣΘΗΤHΡΑΣ RAZER™ FOCUS X 26K Ασυναγώνιστη ακρίβεια και απόκριση Απόλαυσε την απόκριση, το στόχο με ακρίβεια pixel με έναν αισθητήρα που παρακολουθεί άψογα την κίνησή σου με ακρίβεια ανάλυσης 99,6% και 26K DPI. DYNAMIC SENSITIVITY Ενεργοποιήστε βαθύτερο έλεγχο της εξόδου DPI και της εισόδου του ποντικιού, ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας. ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ Αυτόματη βαθμονόμηση για να διατηρεί σταθερό lift-of-distance σε όλες τις επιφάνειες. RAZER HYPERSPEED WIRELESS Απολαύστε αστραπιαίο gaming με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και κορυφαίες ασύρματες επιδόσεις. ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Εξουδετερώστε το πιο έντονο πρόγραμμα scrimming και τουρνουά σας. RAZER OPTICAL MOUSE SWITCHES GEN-3 Κύκλος ζωής 90 εκατομμυρίων κλικ με ενεργοποίηση 0,2 ms και χωρίς καθυστέρηση αναπήδησης. ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ HYPERPOLLING ΤΗΣ RAZER Με δυνατότητα αναβάθμισης σε πραγματικό Polling Rate 8000 Hz για την ταχύτερη ασύρματη απόκριση. RAZER HYPERSHIFT Διπλασιάστε αποτελεσματικά τις εισόδους σας με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς ενεργοποιείτε ένα πρόσθετο σύνολο προσαρμοσμένων συνδέσεων πλήκτρων και στάδιο DPI στο ποντίκι.

Tech Specs

Form Factor Right-handed Ergonomic Connectivity
  • Razer HyperSpeed Wireless
  • Wired
Battery life
  • Up to 100 hours at 1000 Hz
  • Up to 20 hours at 8000 Hz, with Hyperpolling Dongle
RGB Lighting None
Sensor Focus X 26K Optical Sensor Max Sensitivity (DPI) 26000 Max Speed (IPS) 500 Max Acceleration (G) 40 Programmable Buttons 8 Switch Type Optical Mouse Switches Gen-3 Switch Lifecycle 90-million Clicks On-board Memory Profiles 1 Mouse Feet 100% PTFE Cable USB Type A to USB Type C cable Tilt Scroll Wheel None Approximate size
  • Length: 122.2 mm / 4.81 in
  • Width: 64.8 mm / 2.55 in
  • Height: 41.3 mm / 1.63 in
Approximate weight 55 g (excluding cable and dongle) Dock compatibility None BOX CONTENTS
  • Razer DeathAdder V3 HyperSpeed
  • Razer HyperSpeed Wireless USB Dongle + USB Dongle Adapter
  • USB Type A to USB Type C cable
  • Important Product Information Guide

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες