Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

PS5 Yars Rising

Τιμή: 29,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6136818

Από το φημισμένο στούντιο δημιουργίας WayForward Technologies, Inc. (Shantae, River City Girls, Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp) έρχεται το Yars Rising, μια 2D action-adventure εξερεύνηση ενός από τους πιο πλούσιους και γνωστούς κλασικούς τίτλους της Atari. Στα έμπειρα χέρια της WayForward, το franchise Yars γίνεται ένα εκτεταμένο μυστήριο που λύνεται μέσα από 2D platforming δράση.
Πάρε τον έλεγχο της νεαρής χάκερ Emi Kimura, η οποία προσλαμβάνεται από έναν μυστηριώδη προστάτη για να διεισδύσει στη σκιώδη εταιρεία QoTech. Τρέξε, πήδηξε, τρύπωσε και χάκαρε το δρόμο σου μέσα από προκλήσεις, καθώς ξετυλίγεις σιγά σιγά ένα πολύπλοκο μυστικό που περιβάλλεται από ίντριγκες. Η δύναμη της Emi αυξάνεται καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της, επιτρέποντάς της να ακολουθήσει τα βήματά της και να φτάσει σε προηγουμένως απρόσιτες και μυστικές περιοχές.
Οι εξελισσόμενες ικανότητές της στο χάκινγκ είναι ζωτικής σημασίας για την επίλυση διεγερτικών μίνι παιχνιδιών που παραπέμπουν στο καινοτόμο gameplay του τίτλου Yars' Revenge του Atari 2600. Όσο πιο βαθιά μπαίνει η Emi στις εγκαταστάσεις της QoTech, τόσο πιο εκτεταμένο γίνεται το μυστήριο επιστημονικής φαντασίας. Ένα ποικιλόχρωμο δυναμικό από συμμάχους χάκερ βοηθά την Emi να ανακαλύψει τη σύνδεσή της με μια μακρινή εξωγήινη φυλή και να ξεκλειδώσει δυνάμεις που δεν θα μπορούσε να φανταστεί.
Το Yars Rising γιορτάζει το franchise Yars με το ξεχωριστό στυλ της WayForward, που αποτελείται από τέχνη anime, χιούμορ, μηχανισμούς ρετρό παιχνιδιών και αφηγηματική δεξιοτεχνία.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες