Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Creality Ender-3 V3 Plus CoreXZ 3D Printer - 600mm/s speed Metal Die-cast Tri-metal Nozzle

Τιμή: 589,99€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6137115

Μεγαλύτερο μέγεθος εκτύπωσης, μεγάλα πλεονεκτήματα Το Ender-3 V3 Plus προσφέρει έναν αξιοπρεπή όγκο κατασκευής 300*300*330mm. Σας δίνει την πολύτιμη ικανότητα να επιτύχετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Νέος σχεδιασμός, μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου Το Ender-3 V3 Plus είναι αναδομημένο από την αρχή. Καταλαμβάνει σημαντικά λιγότερο χώρο από τους εκτυπωτές 3D με παρόμοιο όγκο κατασκευής. Ταιριάζει εύκολα στο γραφείο ή τον πάγκο εργασίας σας. Σύστημα κίνησης CoreXZ που αλλάζει τα δεδομένα Οι άξονες X και Z του Ender-3 V3 Plus είναι συναρμολογημένοι μαζί, επιτρέποντας σε δύο κινητήρες υψηλής ροπής να λειτουργούν σε συνδυασμό για γρήγορη απόκριση εν ριπή οφθαλμού. Ακριβής άξονας Ζ, λιγότερες ταλαντώσεις Χάρη στις ακριβείς γραμμικές ράβδους και τους ιμάντες χρονισμού, ο άξονας Ζ μπορεί να τοποθετηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ. Αυτό σημαίνει ελάχιστο Z-banding στις τρισδιάστατες εκτυπώσεις σας. Ακρίβεια τοποθέτησης του άξονα Z ≤15㎛* Δύο ισχυροί κινητήρες στον άξονα Y Το κρεβάτι εκτύπωσης κινείται γρήγορα μπρος-πίσω από δύο κινητήρες 500mN.m κατά μήκος δύο ισχυρών γραμμικών ράβδων. Δεν χρειάζεται να ιδρώσετε για να μεταφέρετε μεγάλες και βαριές τρισδιάστατες εκτυπώσεις. Δύο ράβδοι στήριξης που σταθεροποιούν τον άξονα Ζ Προστίθενται δύο ράβδοι στήριξης που συνδέουν τη βάση και την κορυφή της γερανογέφυρας και σχηματίζουν ένα άκαμπτο τρίγωνο που μειώνει τα shocks του άξονα Z. Η ποιότητα της εκτύπωσης διασφαλίζεται σε όλο το ύψος του όγκου εκτύπωσης. Πλέον αποδοτικότητα με εξαιρετική ταχύτητα

  • Μέγιστη ταχύτητα: 600mm/s*
  • Μέγιστη επιτάχυνση: 20000mm/s²*
Βελτιστοποιημένο για σενάριο εκτυπωτικής φάρμας Το Ender-3 V3 Plus διαθέτει μονάδα WiFi για πρόσβαση στο διαδίκτυο ή σε LAN με ασφάλεια δεδομένων. Με τη βοήθεια του Creality Print ή του Creality Cloud APP, μπορείτε να επιλέξετε δεκάδες για να ξεκινήσετε την εκτύπωση ταυτόχρονα. Μεταλλικό πλαίσιο με χυτά μέρη Η γερανογέφυρα και η βάση αποτελούν το καθένα ένα ενιαίο κομμάτι από κράμα αλουμινίου που κατασκευάζεται με ενσωματωμένη χύτευση υπό πίεση. Με λιγότερες βίδες και ραφές, το Ender-3 V3 Plus είναι απίστευτα σταθερό και στιβαρό. Ποιότητα Plus - Με ανεμιστήρες ψύξης δύο τμημάτων Δύο ανεμιστήρες, μπροστά και πίσω στην κεφαλή εκτύπωσης, ψύχουν γρήγορα και ομοιόμορφα το φρεσκοτυπωμένο τμήμα. Επιπλέον, υιοθετείται δυναμική εξισορρόπηση για τους ανεμιστήρες της κεφαλής εκτύπωσης για μειωμένους κραδασμούς. Υλοποιήστε όλες τις δημιουργικές σας σπίθες Εκτός από το PLA και το εύκαμπτο TPU(95A), το Ender-3 V3 Plus υποστηρίζει επίσης νήματα μηχανικής, όπως ABS, PETG και PLA-CF. Εύκολη παραγωγή μοντέλων για διαφορετικούς σκοπούς. Γρήγορη συναρμολόγηση σαν παιχνιδάκι Το Ender-3 V3 Plus έρχεται σε εσάς σε ιδιαίτερα προσυναρμολογημένες μονάδες. Ακόμα και ένας χρήστης 3D Printer που χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή για πρώτη φορά μπορεί να τον συναρμολογήσει γρήγορα και με ευκολία. Αυτόματη βαθμονόμηση, όχι πια δοκιμή χαρτιού Δώστε του ένα πάτημα και απομακρυνθείτε. Η αυτόματη βαθμονόμηση τα ετοιμάζει όλα για εσάς. Δεν χρειάζεται να τραβήξετε ένα χαρτί ή να γυρίσετε καμία βίδα.  

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες